Zazoutotaal / Over ons

Over ons

Wil je weten hoe ZazouTotaal wedesign jou kan helpen, plan dan hier snel en eenvoudig een 100% GRATIS en VRIJBLIJVENDE afspraak in.

Onze 3 sterke pijlers

Jouw verhaal, ons plan

Wij ademen innovatie en originaliteit. Voor elke uitdaging, of het nu je digitale aanwezigheid of marketingstrategie betreft, ontdekken we unieke oplossingen om jouw merk te laten schitteren.

Buiten de lijntjes

Wij zijn gepassioneerd door innovatie. Of het nu gaat om het creëren van jouw website of het ontwikkelen van jouw reclame, wij zijn altijd op zoek naar unieke, slimme manieren om jou te laten opvallen.

Groei Zien

Bij ons draait het om resultaten die je kunt zien. Meer bezoekers, meer verkopen – we laten je zien wat werkt, zodat jouw bedrijf kan groeien.

Jouw Digitaal Partnerschap

Welkom bij Zazoutotaal, waar jouw digitale toekomst vorm krijgt.
In de kern van ons werk ligt een diepe passie voor het transformeren van merken en het versterken van hun online aanwezigheid.

Bel ons of email ons!

0492 236 015 & info@zazoutotaal.nl
Versterk uw online aanwezigheid met ons verfijnd webdesign, waar innovatie en esthetiek samensmelten
Founder Silvio van de Ven

Onze team

Ons team combineert expertise in online marketing en webdesign om krachtige, gebruiksvriendelijke websites te creëren. We richten ons op innovatie, creativiteit, en het behalen van concrete resultaten, waarmee we de digitale aanwezigheid van onze klanten naar een hoger niveau tillen.

Duizendpoot &

creatief krachtpatser

Silvio

Eigenaar
Silvio is de man achter ZazouTotaal. Hij mixt techniek met creativiteit zoals hij zijn koffie mixt: sterk en effectief. Hij zorgt ervoor dat jouw website niet alleen werkt, maar schittert. Koffie in de hand, toetsenbord onder de vingers, en gaan!

Design heldin

& rectief genie

elfie

webdesign
Elfi tovert met design zoals anderen met woorden. Ze geeft websites flair en maakt grafische kunst die spreekt. Als onze design go-to weet ze precies hoe ze jouw ideeën visueel vangt. Kortom, Elfi maakt het mooi en slim, elke keer weer.

code kunstenaar

& design denker

max

developer & webdesign
Max is de brug tussen briljante ideeën en hun online realisatie. Met één voet in de code en de andere in design, brengt hij het beste van twee werelden samen. Hij zorgt ervoor dat websites niet alleen goed ogen, maar ook perfect werken. Max gelooft in de kracht van details en in een internet dat zowel mooi als functioneel is.

codevirutoos

& design innovator

bas

DEVELOPER & WEBDESIGN
Bas is de stille kracht achter het scherm, waar code en creativiteit samenkomen. Zijn talent ligt in het naadloos verweven van functioneel design met robuuste technologie, zodat elke website zowel mooi als krachtig is. Met een passie voor perfectie transformeert Bas jouw visie in een digitale realiteit.

Code architect

& techniek tovenaar

liridon 

DEVELOPER & WEBDESIGN
Liridon is de wizard achter de schermen, waar complexe code verandert in vloeiende, foutloze websites. Met een diepgaande kennis van webontwikkeling bouwt hij aan de digitale fundamenten die onze projecten sterk en succesvol maken. Elk detail telt voor Liridon, die technologie en innovatie naadloos combineert.

Onze nieuwste websites

Enkele woorden van onze tevreden klanten

Luisteren naar onze klanten is essentieel voor ons. Hier zijn enkele hartverwarmende opmerkingen die we hebben ontvangen.
Zeer tevreden, ook de omgang met Silvio is fijn, eerlijk en meedenkend
Jack Hakkens
Ontzettend goede service!! Silvio heeft het voor elkaar gekregen om binnen 2 werkdagen honderd sjaaltjes klaar te hebben. Hij bleef heel geduldig ondanks de chaos aan onze kant. Hij dacht goed mee.
Rozemin Minkema
Zeer vakbekwaam en gezellig bedrijf. Personeel is zeer vriendelijk en mijn website is precies zoals ik het zou willen! Echt een aanrader voor alle ondernemers. Top mensen!
Inge van Boxtel-Giezen
Ik wil Zazou Totaal graag bedanken voor mijn nieuwe website! Silvio denkt goed met je mee en heeft een oog voor design!
Louis Reingold
2 maanden geleden
Ondanks dat mijn manlief onze site heeft gefixt, geeft Silvio goede mogelijkheden. Dus voor advies, tips, en als je niet zo'n handige partner hebt, ga naar Zazou Totaal!
Petra Adelaars